Waarmee kunnen we je helpen?

De ring in de wasbak


Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape
Linda
Onze verzekerde deed iets wat de meeste mensen dagelijks doen. In een restaurant, na een bezoek aan de wc, wast hij diens handen. Daarvoor heeft hij kort twee kostbare ringen afgedaan, waarvan één de trouwring is. In een beweging om deze weer op te pakken, werd er één de wasbak ingetikt en verdween hij in het putje.
Ringen

Een ring is een kleingoed dat kostbaar kan zijn om verschillende redenen. Is er edelmetaal gebruikt? Zitten er edelstenen in verwerkt? Is de ring antiek? Maar naast deze waardes, is het meestal de emotionele lading die veel belangrijker is. Zeker bij een trouwring. En bij Hiscox begrijpen we dat die emotionele waarde veel hoger is dan de taxatiewaarde. Daarom we willen je helpen je belangrijke kleingoed goed te beschermen.

Onze verzekerde heeft nog hoop dat de ring mogelijk ergens in de afvoer is blijven hangen, en terwijl hij ons belt om over kosten te praten laat het restaurant een loodgieter komen in de hoop de ring nog terug te krijgen. Maar het mag niet baten. Onze verzekerde wil daarop de ring identiek laten namaken, iets dat iets duurder blijkt dan de taxatiewaarde van enkele jaren eerder. Wij besluiten hierin te helpen zodat pijn van de verdwenen trouwring iets wordt verzacht. Nu moeten er enkel nog nieuwe herinneringen mee worden gemaakt.

Een passende verzekering bij Hiscox

Wij bij Hiscox begrijpen dat sieraden een onderdeel zijn van jouw uiterlijk, en je vaste routine. Sieraden verzekeren wij mee onder onze inboedelverzekering bij Huis en Kunst. Huis en Kunst is onze specialistische verzekering voor luxueuze woningen, bijzondere inboedels, kunstverzamelingen en andere kostbaarheden. Het is een exclusieve dekking die de klok terugdraait naar het moment vóór de brand, de waterschade of de diefstal. Ofwel, een verzekering voor zaken van financiële én emotionele waarde. Bekijk nu direct wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning, of neem contact op met één van onze experts.

Als verzekeraar hanteren we bij het verlies van sieraden de taxatiewaarde indien het nodig is om een bedrag uit te keren, daarom vragen we onze klanten om met regelmaat hun bijzondere bezittingen opnieuw te laten waarderen.