Waarmee kunnen we je helpen?

De auto in de vijver


Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape
jeroen
Het is een scène uit een slechte film. Je komt thuis na een weekend weg, het hek rond je huis is kapot en er steekt een halve auto uit de vijver in je tuin.
Auto in zwembad

In de film ging het om een zwembad, en een iconische roze cabrio cadillac. Dat is bij jou niet het geval, maar de situatie voelt net zo surrealistisch. Het weekend weg heeft je goed gedaan en je kijkt met frisse zin de komende week tegemoet. Dat goede humeur verdwijnt direct als je je tuinhek in het zicht krijgt. Deze ligt helemaal aan stukken en de bandensporen lopen dwars door de bloemperken in je tuin.

Een uit de hand gelopen rit

De auto was vrijdagavond in een woonwijk verderop opgegeven als gestolen. Hoe hij bij jou in de tuin is geëindigd is niet geheel duidelijk, maar je bewakingscamera’s hebben opgepikt dat er twee mensen uit zijn gestapt en weggerend nadat deze figuren de auto in je vijver hebben geparkeerd. Je geeft deze beelden uiteraard af aan de politie en laat die de zaak verder afhandelen. Jij contacteert ons.

De gevolgen

Je tuin valt onder je Huis en Kunst-verzekering bij Hiscox en we gaan met je aan de slag om de schade te herstellen. Dat betekent dat de vijver opnieuw wordt aangelegd, je een hovenier laat komen voor de verwoeste tuin, en het hek opnieuw wordt gebouwd. De kosten? 7500 euro en flink wat werk om alles in orde te krijgen. De schade zit vooral emotioneel. Je komt van een fijn weekend weg terug, en kan nu een aantal weken niet echt in de tuin zitten omdat je steeds geconfronteerd wordt met de schade en werkzaamheden om dit op te knappen. Omdat wij die emotionele lading van zo kort mogelijke duur willen laten zijn, gaan we daarom snel aan de slag om samen met jou de juiste mensen in te huren voor het opknappen en afronden van dit hoofdstuk. Daardoor zit je zo snel mogelijk weer in het zonnetje, aan de vijver zoals die erbij hoort te liggen.

Een passende verzekering bij Hiscox

Wij bij Hiscox begrijpen dat een huis jouw plek is waar je je prettig en veilig voelt. Huis & Kunst is onze specialistische verzekering voor luxueuze woningen, bijzondere inboedels, kunstverzamelingen en andere kostbaarheden. Het is een exclusieve dekking die de klok terugdraait naar het moment vóór de brand, de waterschade of de diefstal. Ofwel, een verzekering voor zaken van financiële én emotionele waarde. Bekijk nu direct wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning, of neem contact op met één van onze experts.